0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پریمیر چیست
21 اسفند 1399
0 دیدگاه

پریمیر چیست ؟

پریمیر پرو چیست؟

آدوب پریمیر پرو برنامۀ نرم افزاریِ کاربردی است که برای ویرایش فایل های ویدئویی بر روی رایانه های ویندوز دار و یا mac OS بکار می رود.
این برنامه برای ویرایش فایل های ویدئویی، تبلیغاتی، تلویزیونی، و ویدئوهای آنلاین بکار می رود.
این برنامه ای جامع برای ویرایش است و علاوه بر این، بعنوان بخشی از مجموعه برنامه های آدوب Creative Cloud نیز در دسترس است.
پریمیر پرو اغلب بهمراه After Effects و Photoshop در پروژه های خلاقانه بکار می رود.

پریمیر پرو چیست؟

پریمیر پرو CC چیست؟

در نامِ این برنامه CC مخففِ Creative Cloud است و نسخۀ عضویت دار پریمیر پرو می باشد.
بروز رسانی های جدید برنامۀ پریمیر پرو برای دانلود در دسترسِ اعضای جدید است. بمنظور استفاده از نسخۀ CC پریمیر پرو، عضویت در این برنامه اجباری است. نسخه های قدیمی تر پریمیر پرو مانند پریمیر پرو CS نیازی به عضویت ندارند.
آدوب اولین بار در سال 2013 بعنوان بخشی از Creative Cloud نسخۀ عضویت دار پریمیر پرو را ارائه نمود. آدوب بروز رسانی های جدید پریمیر پرو CC را هر 12 تا 18 ماه منتشر می کند.

پریمیر پرو CC چیست؟

تاریخچۀ پریمیر پرو

آدوب پریمیر پرو ابتدا فقط تحت عنوان پریمیر در سال 1991 برای سیستم های مک ارائه شد و یکی از اولین سیستم های ویرایش خطیِ مبتنی بر رایانه می باشد.
نامِ پریمیر پرو اولین بار در سال 2003 برای تمامی نسخه های زیر مجموعۀ آن ارائه شد.
اولین نسخۀ پریمیر پرو نام های مختلفی مانند پریمیر پرو 1 تا پریمیر پرو 7 داشت.

تاریخچۀ پریمیر پرو

هر یک از زیر مجموعه های پریمیر پرو تغییراتی را شامل می شوند که در زیر آمده است:

پریمیر پرو 1.5 بعنوان نسخه ای پایدار تر از نسخه های قبلی خود تولید شد. که شامل اصلاح نواقص، لکه ها، و افزودنی های دیگر می باشد.
پریمیر پرو 2 تغییرات مختلفی داشت که شامل رابطۀ تعاملی جدید، ویژگی های جدید، و ترکیب توسعه یافته با بقیۀ برنامه های خانوادۀ آدوب می باشد.
با انتشار این نسخه، ویرایشِ چند رایانه ای، ضبط بر روی DVD ، فرآیند GPU ، و پشتیبانی از HD/HDV معرفی شد.

زیر مجموعه های پریمیر پرو

پریمیر پرو CS3:

این نسخه در سل 2007 منتشر شد.
یکی از ویژگی های جدید و قابل توجه این نسخه، بازبینی زمانی بوده است.
پشتیبانی از سیستم مگ نیز در این دوره معرفی شد.

پریمیر پرو CS4:

این نسخه در ماه اکتبر 2008 منتشر شد و با ارتقای بیشترِ ویرایشگر، انعطاف پذیری بالاتر، و پشتیبانی از فرمت های بیشتر ارائه شد.

پریمیر پرو

پریمیر پرو CS5:

در ماه آوریل سال 2010 ارائه شد و Mercury Playback Engine ویژگیِ قابل توجه آن بود. این امر به شما اجازۀ “پیش نمایش بدون ارائه” را می دهد. علاوه بر این، این نسخه از نظر نرم افزاری توسعه یافته تر می باشد.

پریمیر پرو CS6:

در ماه می سال 2012 منتشر شد و تغییرات جدیدی در روابط تعاملی ایجاد نمود.
این تغییرات شامل لایه های تنظیم شونده، افکت های تعمیر دیافراگم، اصلاحات سه بُعدی رنگ، مرورگرِ از پیش تعیین شدۀ جدید و غیره می باشد.
علاوه بر این، کاربران با Adobe Prelude ، SpeedGrade ، Adobe Creative Cloud نیز آشنا می شوند.
این آخرین نسخه ای است که می توان بصورت بستۀ نرم افزاری آنرا خریداری نمود. بروز رسانی هایی برای اصلاح مشکلات وجود دارد که عملکرد را ارتقا می دهد اما کوچ به نسخۀ CC اجتناب ناپذیر است.

پریمیر پرو

ادوب پریمیر چیست

پریمیر پرو CC:

این نسخۀ اولیۀ Creative Cloud از پریمیر پرو CC در ماه جون سال 2013 ارائه شد که بروز رسانی های جدیدی بهمراه داشت.
این موارد شامل ارتباط و مکان یابی، جدول زمانیِ دوباره طراحی شده، ترکیب صوتیِ توسعه یافته، Lumetri Deep Color Engine ، ویرایش چند وجهی، ترکیب Adobe Anywhere ، و غیره می باشد.
این اولین نسخۀ PPRO بود که فقط از طریق خدمات عضویت قابل دسترسی است. بروزرسانی های ممتد ادامه دارد و هر نسخه از پریمیر پرو CC ویژگی های جدیدی ارائه می دهد.

بعنوان مثال، نسخه هایی از پریمیر پرو CC 2015، 2017، و 2018 وجود دارند.

پریمیر پرو 2018 و یا نسخۀ 12.0، ویژگی های جدیدی شامل نمونه گرافیک های متحرک، گزینه هایی برای استفاده از نمونه های گرافیک متحرکِ After Effects بدون نیاز به After Effects ، ویرایش همه جانبۀ ویدئو، و غیره را دارد.

پریمیر پرو CC

پریمیر چیست

وارد کردن تصاویر و فیلم های ثابت در پریمیر پرو: محدودیت های اندازه

حداکثر اندازۀ فریم برای وارد کردن تصاویر و ویدئوهای ثابت به پریمیر پرو، 256 مگاپیکسل با حداکثر اندازۀ 32.768 پیکسل در هر جهت می باشد.

افزایش سرعت پریمیر پرو GPU:

زمانی که پریمیر پرو از GPU استفاده می کند.

این امر که آیا یک قالب می تواند با استفاده از افزایش ی پریمیر پرو بعنوان بخشی از Mercury Playback Engine انجام شود، بستگی به اندازۀ فریم دارد تا به میزان حافظۀ GPU.

محدودیت های اندازه

فریمی که موارد زیر را داشته باشد می تواند با افزایش GPU انجام شود: عرض در طول 16.384 مگابایت.

اگر ارزش محاسبات فراتر از حافظۀ در دسترس باشد، پریمیر پرو از CPU فقط برای بخشِ فعلی استفاده می کند.

فرمت های فایل های صوتی و تصویری که به پریمیر پرو وارد و یا از آن خارج می شوند.

فرمت های زیر توسط آدوب پریمیر پرو پشتیبانی می شوند.
در عین حال که پریمیر پرو می تواند این فرمت ها را وارد کند، نیاز به کد های بخصوصی برای وارد کردن انواع مختلف فایل نیز دارد.

زمانی که یک فایل ویرایش شد و واردِ پریمیر پرو شد، می تواند به فرمت اصلی خود و یا هر فرمت دیگری از برنامه خارج شود.

افزایش GPU

اغلب فرمت های اصلی که از برنامه خارج می شوند به صورت زیر است:

Multimedia container format (3GPp, 3G2); Advanced Audio Coding (AAC); Audio Interchange File Format (AIFF); Apple video compression format (Apple ProRes); Adobe Sound Document (ASND); Microsoft AVI, Types 1 & 2 (.avi); Broadcast WAVE format (BWF); Raw DV stream (DV); Animated GIF (GIF); MPEG-1 Video Files (MV1); MPEG-4 audio; MPEG-4 video files; QuickTime format (MOV); MP3 audio (MP3); QuickTime Movie (MP4); MPEG-1 and 2 (MPEG, MPG, MPE); Media eXchange formt (MXF); Audio Project Format (OMF); Windows Waveform (WAV); and Windows Media, Windows only (WMV)

پریمیر چیست ؟

فرمت های اصلی که می تواند وارد برنامۀ پریمیر پرو شود به شرح زیر است:

این فرمت های رسانه ای می توانند وارد برنامه شده و در سیستم های ویندوز و Mac OS ویرایش شوند:

ARRI AMIRA camera; Canon XF; Canon RAW; CinemaDNG; Panasonic AVC; P2 cameras; Phantom Cine media; RED support; and, Sony cameras.

فایل های تصاویر تکی و یا چند تاییِ ثابت

برنامۀ پریمیر

فرمت های زیر از فایل های تصاویر تکی و یا چند تاییِ ثابت پشتیبانی می کنند:

Adobe Illustrator (EPS, AI); Bitmap (DIB, BMP, RLE); Cineon/DPX (DPX); Graphics Interchange Format (GIF); Windows only icon file (ICO); JPEG; Macintosh Picture (PICT); Photoshop (PSD); Portable Network Graphics (PNG); Adobe Premiere Title (PTL, PRTL); Targa (TGA, VST); and Tagged Interchange Format (TIFF).

عنوان و یا توضیحاتِ تصاویر و فرمت های متناسب با فایل ها

برنامۀ پریمیر

پریمیر پرو از عناوین و توضیحاتِ تصاویر و یا عنوان فیلم ها با فرمت های زیر پشتیبانی می کند:

Distribution Format Exchange Profile (DFXP); MacCaption VANC (MCC); Scenarist Closed Caption File (SCC); Subrip Subtitle format (SRT); EBU N19 Subtitle File (STL); and W3C/EBU Timed Text File/SMPTE (XML).

فرمت های فایل های ویدئویی پروژه

پریمیر پرو از فرمت های زیر پشتیبانی می کند:

Advanced Authoring Format (AAF); After Effects project (AEP, AEPX); Character Animator Project (CHPROJ); Batch lists (CSV, TAB, TXT, PBL); CMX3600 EDLs (EDL); Windows only Adobe Premier Elements project (PREL); Premiere Pro project (PRPROJ); and FCP XML (XML).

پریمیر پرو

تفاوت های پریمیر پرو در ویندوز و مک

پریمیر پرو تفاوت هایی بین سیستم مک و ویندوز قائل می شود.

این برنامه بر اساس کد های پایه ای می باشد که پریمیر پرو را با رایانه های ویندوز و مک تطبیق می دهد. سیستم فایل برای موقعیت یابی و وارد کردن فایل ها، یکی از چند منطقه با تفاوت های قابل ذکر می باشد.

اگر برای مدیریت فایل ها از Adobe Bridge استفاده می کنید، این تفاوت ها بین سیستم های عامل وجود ندارند. اغلب کاربران می توانند بین ویندوز و مک حرکت کنند بدون اینکه تفاوت قابل توجهی را احساس کنند.

پریمیر پرو در ویندوز و مک

تفاوت سرعت های پریمیر پرو در رایانه های ویندوز و مک

در آزمایش بین سیستم ویندوز و مک، تفاوت های کمی بین رایانه های مک و ویندوز وجود دارد اما سیستم های رایانۀ ویندوز با ویژگی های سریعتری در دسترس هستند و با تجهیزات ویرایش ویدئو بهتر مطابقت می کنند.

بعلت اینکه برخی از تولیدکنندگان رایانه بر روی نیاز های ضروری تاکید می کنند و رایانه های بروز را مانندِ بروز رسانی های اپل ارائه می دهند، سیستم های رایانه ای ویندوز سریعتر از مک عمل می کنند.

اغلب سیستم های رایانه ای ویندوز برای پریمیر پرو بصورت آخرین نسخه های بروز رسانی شده موجود هستند، در حالیکه این مورد برای مک با تاخیر بیشتری روی می دهد.

در حالیکه تجهیزات اپل اغلب در زمان ارائۀ رایانه ها موجود نیست، آنها سعی می کنند نسخه های بروز رسانی شده و جدید را به مرور به آن بیافزایند که هر 12 تا 18 ماه به بازار عرضه می گردد.

پریمیر پرو در ویندوز و مک

پریمیر چیست

مثالی از این امر را می توان در Puget Systems مشاهده کرد. آنها سه حالت مختلف را مورد بررسی قرار دادند:

مک 2013 با استفاده از MacOS Sierra ، Core i7 3.2GHz ، و Core i7 3.0GHz با استفاده از ویندوز 10 پرو 64 بیتی. نرم افزاری که برای این سه مورد استفاده شد پریمیر پرو 2017.0.2 بود.

زمانیکه Puget Systems برای عملکرد پریمیر پرو در رایانه های مک و ویندوز مورد بررسی قرار گرفت، مشخص شد که پریمیر پرو بر روی سیستم های مک بیشتر دچار مشکل می شود.

پریمیر پرو در ویندوز و مک

علاوه بر این، نرم افزار آدوب، برنامه را برای استفادۀ کارت های ویدئویی Nvidia بهینه سازی می کند که در سیستم های ویندوز در دسترس است و مورد استفاده قرار می گیرد در حالیکه کارت های ویدئوی AMD در سیستم های مک قرار دارند.

این احتمالا منجر به نتایجی می شود که با توجه به آن، ویندوز سریعتر از مک عمل می کند.

این امر مخصوصا در رابطه با استفاده از پریمیر پرو 4K صدق می کند.

در سیستم های مک، پخش زنده، red 4K footage و 8K pro-resolution دچار محدودیت هایی شده اند.

 

برای مشاهده پروژه های اماده ی پریمیر اینجا کلیک کنید.

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد با دیدگاه های خود مارا حمایت کنید…

مطالب آموزشی بیشتر در کانال تلگرام ویژوال فایل

ویژوال فایل

ویژوال فایل

ویژوال فایل از آذر ماه سال 98 در محور خدمات طراحی گرافیک و فایل ها و آموزش های گرافیکی شروع به فعالیت نمود. ویژوال فایل همچنین شامل یک بخش فروشگاه فایل می باشد که می توانید فایل های مورد نیاز خود را خریداری نمایید امید است با حمایت شما در این عرصه بهترین باشیم!
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.